Ens mereixem el diàleg

A Catalunya vivim dies de molta tensió, moltes dissensions, de discussions entre coneguts, amics i familiars. Tots han tibat massa la corda i ara ja ha arribat el moment d’afluixar-la.  De ben segur que la cosa no està gens fàcil, però es l’hora que totes aquelles persones que creiem en el diàleg deixem de callar i d’acotar el cap i fem sentir la nostra veu.

Són moltes les crides a manifestar-nos i moltes la forma de fer-les, des de cassolades a concentracions, des de compartir imatges pro diàleg a la xarxa a escriure algun article a qualsevol blog com expressar l’opinió al Facebook. Cadascú , en la mesura de les seves possibilitats, fa el que pot i el que vol…

Nosaltres, com a Còrtum Club, no volem estar callats i com que creiem fermament que el diàleg és l’únic camí possible per sortir de l’atzucac  ens adherim a les convocatòries de la  plataforma ciutadana “Parlem-Hablemos”  que insta a trobar una solucions raonades front  els posicionaments radicals de totes bandes.

Parlem?/¿Hablemos?”, crida a manifestar-se sense banderes nacionals d’enlloc, ni de partits o sindicats, davant dels ajuntaments de tot el país, el dissabte 7 d’octubre a les 12h. Anem vestits de blanc. El color de la pau.

Entre tots i totes hem d’aconseguir que Catalunya torni a ser la casa de tots. Hem de fer, com diria el poeta, de les tristors fums!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *